Ændring af verden med idéer.

For os er innovation ikke et mål i sig selv. Det skal ikke kun bruges til at øge den økonomiske succes. Vores idéer er et vigtigt bidrag til at passe på vandet og gøre dets kvalitet tilgængelig for os mennesker. Siden grundlæggelsen af vores virksomhed har vi været drivkraften inden for innovation af vandbehandling. Det beviser utallige patenter. Og det er vi faktisk lidt stolte over. Men der er noget, der er endnu vigtigere: Takket være de fremragende eksperter i Grünbeck-teamet er vi også i stand til at klare de stadigt mere komplekse udfordringer inden for vandbehandling i fremtiden. Og det er måske den bedste nyhed af dem alle.

Vækst via innovation.

I dag arbejder ca. 800 eksperter i Grünbeck-koncernen, alle engagerede eksperter. Sammen gør de Grünbeck til en af de mest succesfulde og respekterede vandbehandlingsvirksomheder i Europa. Vores omsætning er steget konstant og ligger nu på ca. 140 mio. euro om året. Grünbeck har afdelinger i hele Tyskland og rundt omkring i verden på alle vigtige markeder, så nærheden til kunderne sikres.

Vand er en menneskeret.

Hos Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH arbejder vi målrettet på at give mennesker i hele verden adgang til helt hygiejnisk vand. Med dygtighed, knowhow, effektive produkter og kommunikation gør Grünbeck en helhjertet indsats for at bevare adgangen til rent vand på lang sigt.

Alle kender vand, men ikke mange ved, hvor let det er at øge vandets kvalitet betydeligt. Derfor kommunikerer vi også vores viden til offentligheden og informerer målrettet vandeksperterne, der har til opgave at bevare vandets værdi. En vigtig platform i denne forbindelse er det kendte videreuddannelsescenter "Grünbeck-forum" ved vores hovedsæde i Höchstädt. Her formidler erfarne vandeksperter nyheder fra branchen og viden om innovative løsninger til vandbehandling til fagfolk fra sanitetsbranchen, fødevareindustrien og energigenvinding på seminarer og kurser. Disse løsninger omfatter blandt andet produkter til behandling af drikkevand samt anlæg til vandbehandling til varme- og kølesystemer eller svømmebade

Grünbeck-produkter står for livskvalitet og værdibevarelse. For at sikre at det bliver ved med at være sådan, støtter vi vores kunder i hele livscyklussen for vores anlæg til vandbehandling: ved planlægningen, konstruktionen, fremstillingen og vedligeholdelsen. I denne proces tager vi hensyn til alle relevante præmisser for vores område og underbygger vores produktkvalitet med en certificering iht. DIN EN ISO 9001 samt en lang række landespecifikke kvalitetscertifikater. Økologiske aspekter er også vigtige for os: Derfor er Grünbeck certificeret iht. miljøstyringssystemet DIN EN ISO 14001.

Et ansvar, der rækker langt ud over vores produkter.

Vi påtager os ikke kun ansvaret for produkter og processer, men også for personaleledelse og det sociale miljø, hvor vores virksomhed er aktiv. Allerede i 1968 opstod "Grünbecks model til socialt partnerskab". I 2011 blev "Loni og Josef Grünbeck-fonden" oprettet for at sikre en stabil struktur og dermed en solid fremtid for virksomheden. Sidst men ikke mindst optræder Grünbeck som et engageret uddannelsessted og lokal sponsor, de steder hvor virksomheden har fabrikker. I Tyskland støtter Grünbeck f.eks. Bundesliga-klubben FC Augsburg og på internationalt plan vandbehandlingsprojekter i Brasilien og Haiti.